automation

Automatisatie en integratie van systemen

Met onze gebruiksvriendelijke toepassingen bereken je je lonen, centraliseer je je personeelsgegevens, registreer je gewerkte uren en volg je afwezigheden op. Het voordeel hiervan: door al deze recurrente taken te automatiseren, verminder je de kans op fouten en win je tijd om te investeren in je strategische hr-beleid.

Uitgebreide mogelijkheden

Al onze systemen draaien in de cloud en we knippen ze op maat van je organisatie. Bovendien bevatten ze tal van rapporteringsmogelijkheden en zijn ze naadloos te integreren met je software voor werving en selectie, boekhoudpakket, facilitymanagementsoftware, HCM- en ERP-pakketten enzovoort. Jij beslist hoe je tewerk gaat met onze systemen: of je besteedt taken uit aan onze specialisten, of je gaat er zelf mee aan de slag.

Steeds sneller, beter, efficiënter

Onze oplossingen gaan veel verder dan de digitalisering van bestaande hr-processen. We houden de processen zelf ook tegen het licht, waarbij we waken over de juiste balans tussen automatisering en gepersonaliseerde dienstverlening. En we houden zowel de voordelen voor je organisatie in het algemeen als de gebruikservaring van elke individuele medewerker in het achterhoofd.

Onze oplossingen

Proxy Payroll: loonadministratie zonder zorgen voor je kmo

Meer Info

eBlox-suite: de meest uitgebreide standaardoplossing op de markt voor geïntegreerde payroll en hr-processen

Meer Info

X-Tend 365: payroll geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365

Meer Info

SAP optimaliseert je payroll

Meer Info

Protime: tijdregistratie voor efficiënte personeelsplanning en geoptimaliseerde hr-processen

Meer Info