eBlox Payroll

eBlox-suite: de meest uitgebreide standaardoplossing op de markt voor geïntegreerde payroll en hr-processen

Loonadministratie is een tijdrovend en foutgevoelig proces. Dankzij het krachtige eBlox-softwarepakket laat je je loon- en personeelsadministratie vlotter verlopen. Maar er komt meer kijken bij personeelsbeheer dan alleen loonberekening. Afhankelijk van je concrete behoeften breid je eBlox vlot uit, om je hele hr-beleid zo efficiënt mogelijk te maken en te digitaliseren.

Vraag demo aan

Voordelen voor jouw organisatie

  • Afgestemd op je noden & voorkeuren: de eBlox-suite bevat uitgebreide en configureerbare oplossingen voor je payroll, personeelsadministratie en hr-beleid.
  • Goed zicht op je organisatie: met de uitgebreide rapporteringsmogelijkheden krijg je toegang tot relevante stuurinformatie.
  • Transparantie: je verbetert je dienstverlening aan alle medewerkers. Iedereen heeft toegang tot de informatie die voor hem van belang is.
  • Betrokken medewerkers: Dankzij de self service-toepassingen betrek je medewerkers bij hr-processen.
  • Tijdswinst: Je kunt focussen op strategische hr-kerntaken
  • Meer meerwaarde voor hr: In een paar klikken genereer je rapporten die de positieve impact van hr op de organisatie aantonen.

Wat we je bieden

  • Een gebruiksvriendelijke tool: jij bepaalt mee hoe eBlox eruitziet en werkt.
  • Modulaire opbouw: je kiest zelf die modules die voor jouw onderneming nuttig zijn.
  • Implementatie en een opleiding om je op weg te helpen.
  • Integratie met bestaande software zoals de boekhoudsystemen en je ERP-omgeving.

Hoe werkt eBlox-suite?

Je herkent het ongetwijfeld: vaak is er tijd tekort voor je strategische personeelsbeleid. Met de eBlox-suite verloopt de loonberekening en -administratie gegarandeerd stukken sneller.

Maar er is meer. Je vindt vlot rapporten die je op elk moment een helder zicht geven op je personeelssituatie en de ROI van de hr-dienst. Dankzij de integratie met software die je al gebruikt, zoals tijdsregistratie - en boekhoudsystemen, vermijd je veel repetitief werk en de kans op menselijke fouten. Met de self service-toepassingen geef je je medewerkers de tools om makkelijk zelf een deel van hun hr-administratie of zelfs hun talentmanagementprocessen te regelen.

 

vraag demo aan

eBlox Suite

Modules in eBlox-suite: de meest uitgebreide standaardoplossing op de markt voor geïntegreerde payroll en hr-processen

eBlox Payroll: efficiënte loon- en personeelsadministratie

Laat je loon- en personeelsadministratie vlotter verlopen met deze krachtige standaardmodules: loonadministratie, rapportgenerator, Audit, Bradford en Contract. eBlox integreert naadloos met systemen voor tijdsregistratie, boekhouding, het beheer van bv. verzekeringen en ERP-pakketten.

Meer Info

Modules Budget, Vakantie en Loon & Index: pas de wetgeving correct toe

Kies voor extra modules en win aan efficiëntie tijdens de processen die nauw verbonden zijn met je payroll: vakantierechten berekenen, wettelijke barema’s opvolgen of loonbudget opmaken.

Meer Info

eBlox HR: automatisatie van administratieve en hr-processen

eBlox HR is een gebruiksvriendelijke totaaloplossing die de volledige employee life cycle automatiseert: Staffing, HR Admin, Comp & Ben, Performance en Development. Jij kiest de functionaliteiten die relevant zijn voor je organisatie.

Dankzij eBlox HR kunnen hr-team en leidinggevenden zich volledig focussen op het strategische personeelsbeleid. Je medewerkers krijgen ook toegang tot de SD Worx Digital Assistant, een innovatieve tool waarmee ze vlot hun eigen hr-administratie afhandelen.

Meer Info

eBlox Interface: hr-data efficiënt en betrouwbaar beheren

Met dit flexibele, modulaire systeem sluit je je vertrouwde payrollomgeving eBlox Payroll naadloos aan op tal van tools om je administratieve processen vlot te beheren. Dubbel onderhoud van data behoort zo tot het verleden en je kunt rapporteren over systemen heen.

Meer Info

eBlox OnSite: decentralisatie van administratieve hr-processen

Beschik je als organisatie over meerdere locaties of filialen? Met eBlox OnSite decentraliseer je administratieve hr-processen. Een lokaal filiaal- of afdelingsverantwoordelijke geeft de gegevens in met ondersteuning van de toepassing. Zo verbeter je de datakwaliteit door het rechtstreeks invoeren aan de bron en verminder je de administratieve last voor je centrale hr-team zonder dat zij de controle verliezen over de kwaliteit van de gegevens.

Meer Info
Case

"Handige digitale toolbox om gefaseerd het hr-beleid te optimaliseren"

Excelfabrieken. Zo vat HR Manager Lies Hooghe de opvolging van het opleidingsproces tot 2017 bij het Leuvense Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart samen. De iets langere versie vermeldt ook nog veel documenten, mailverkeer en manuele registraties. Vandaag automatiseert eBlox HR gradueel het hele traject. En dit is nog maar het begin: “Met deze tool kunnen we stapsgewijs ons hele hr-beleid digitaliseren.”

Hoe zet het Leuvense Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart de software van eBlox HR in? HR Manager Lies Hooghe vertelt. 

Lees meer
De persoonlijke aanpak van SD Worx is voor ons bijzonder handig. We zitten duidelijk op dezelfde golflengte. Meer zelfs: we kunnen meebeslissen over de toekomstige features van eBlox HR.
eBlox HR digitalisering HR-beleid
Lies Hooghe HR manager Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart