payroll sociaal secretariaat

Sociaal secretariaat met tonnen ervaring

Loonberekening en -administratie zijn complexe processen die bijgevolg flink wat van je tijd opslokken. Maar schakel je SD Worx in als sociaal secretariaat, dan is dat verleden tijd.  Wij zorgen immers voor een stipte en correcte payrolldienstverlening. 

Efficiënte en correcte loon- en personeelsadministratie

Met meer dan 70 jaar ervaring op de teller is SD Worx een gevestigde waarde in de hr-wereld. Kies je voor het sociaal secretariaat, dan krijg je daarvoor niet alleen een hoogkwalitatieve service en kennis van jouw situatie, maar ook proactiviteit en continuïteit in de plaats. We denken met je mee en brengen je snel op de hoogte van nieuwe sociaaljuridische wetgeving en wetsontwerpen.

Veel meer dan payroll alleen

De dienstverlening van ons sociaal secretariaat stopt trouwens niet bij administratie en de uitbetaling van lonen. Heb je een specifieke vraag of wil je aftoetsen of je wel de juiste beslissing neemt? Met al je vragen kun je bij je vaste payrollconsulent terecht. Indien nodig zal hij of zij contact opnemen met onze juridische experts.

Extra hulp nodig? Of net meer zelf doen?

Hoe we samenwerken, bepaal je helemaal zelf. Je kunt uiteraard aan de slag gaan met onze tijdsregistratie-, payroll- en andere tools op maat van je organisatie. Maar (een aantal) administratieve taken uit handen geven – tijdelijk of structureel – is eveneens een optie. Van het opmaken van contracten over vakantiegeld berekenen tot het beheer van je wagenpark: het kan allemaal. Als dat voor jou handig is, werken we zelfs bij jou op kantoor.

Ook internationaal

Heeft je bedrijf medewerkers in het buitenland? Dan ken je ongetwijfeld de veelheid aan lokale wetten en regelgevingen, en de bijbehorende lokale payrolloplossingen. SD Worx helpt je bij de opvolging van je internationale tewerkstelling, waar ook ter wereld. Zo heb je één payrollpartner die toch vertrouwd is met het reilen en zeilen in de verschillende landen waarin je actief bent.

 

Alles over internationaal tewerkstellen

Onze oplossingen

Proxy Payroll: loonadministratie zonder zorgen voor je kmo

Meer Info

eBlox-suite: de meest uitgebreide standaardoplossing op de markt voor geïntegreerde payroll en hr-processen

Meer Info

BPO: je payrollproces en personeelsadministratie uitbesteden aan experts

Meer Info

Protime: tijdregistratie voor efficiënte personeelsplanning en geoptimaliseerde hr-processen

Meer Info

X-Tend 365: payroll geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365

Meer Info

SAP optimaliseert je payroll

Meer Info

Gerelateerde opleidingen

opleidingen payroll

Payroll professional: je eerste stappen | 9 halve dagen

Deze opleiding payroll biedt je een grondig inzicht in de sociale wetgeving en personeelsadministratie en leert je de maandelijkse payroll begrijpen, verwerken en controleren. Je bent in staat vragen te beantwoorden van medewerkers omtrent 4 fasen van een tewerkstelling: - Fase 1: Je werft een werknemer aan - Fase 2: De werknemer gaat aan de slag - Fase 3: De werknemer is afwezig - Fase 4: De werknemer verlaat de organisatie

Lees meer

De essentie van Human Resources Management (HRM) | 2 dagen

Duurzaam personeelsbeleid begint bij een grondige notie van Human Resources Management of HRM. Deze tweedaagse opleiding 'De essentie van Human Resources Management (HRM)' is een onmisbare introductie in het hr-landschap. Je maakt kennis met de verschillende hr-werkterreinen en -instrumenten en hun onderlinge samenhang.

Lees meer
Meer opleidingen

Ook voor jouw sector

Gerelateerde content

Blog

Hr-outsourcing loont: de voordelen van je hr-taken uitbesteden

24 juli 2019

De hr-afdeling is de spil van elke organisatie. Elke maand opnieuw garandeert zij de correcte en nauwkeurige loonberekening en personeelsadministratie. Maar op piekmomenten komen je medewerkers vaak handen te kort. Hoe garandeer je de continuïteit van je personeelsadministratie in elke levensfase van je onderneming? Outsourcing kan hierbij helpen.

Lees meer

Blog
veelgemaakte fouten HR

Welke fouten maken hr-professionals het vaakst?

7 september 2017

Iedereen maakt wel eens een foutje. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook op de werkvloer loopt er nu en dan iets mis. hr-professionals kunnen daarover meespreken. Hoewel ze streven naar een optimale dienstverlening, loopt de hr-administratie niet altijd van een leien dakje, maar welke fouten maken ze nu het vaakst?

Lees meer

Blog
changer sécrétariat social

Veranderen van sociaal secretariaat? Dat doe je in een-twee-drie!

31 juli 2017

Switchen van energieleverancier, bank of telecomoperator is vandaag de normaalste zaak van de wereld. Maar veranderen van sociaal secretariaat doet bedrijfsleiders nog altijd huiveren. Vooral de vrees voor veel administratieve rompslomp blijkt een drempel. Onterecht, want bij SD Worx bezorgen we je in 3 stappen een vlotte doorstart.

Lees meer

Getuigenis Ice-Watch en SD Worx: een jaar samenwerking in 3 minuten

Begin 2016 koos Ice-Watch voor SD Worx als sociaal secretariaat. Daarmee tekende het bedrijf voor een vlekkeloze payroll en een personeelsadministratie die 100% conform de wetgeving is. Maar ook voor de garantie om juist te anticiperen op sociaaljuridische wijzigingen en het maximum te halen uit nieuwe maatregelen. We brengen in 3 minuten het verhaal van een jaar samenwerking, start de klok.

Sinds Ice-Watch voor SD Worx koos als sociaal secretariaat kan de kmo zich opnieuw concentreren op haar hr-uitdagingen.

Lees meer
ice watch
Bij SD Worx kreeg ik antwoorden die ik nergens anders vond. De payrollconsulenten hebben een verregaande sociaaljuridische expertise. Caroline Desait Hr-verantwoordelijke Ice-Watch