payroll sociaal secretariaat

Sociaal secretariaat met tonnen ervaring

Loonberekening en -administratie zijn complexe processen die bijgevolg flink wat van je tijd opslokken. Maar schakel je SD Worx in als sociaal secretariaat, dan is dat verleden tijd.  Wij zorgen immers voor een stipte en correcte payrolldienstverlening. 

Contacteer ons

Efficiënte en correcte loon- en personeelsadministratie

Met meer dan 70 jaar ervaring op de teller is SD Worx een gevestigde waarde in de hr-wereld. Kies je voor het sociaal secretariaat, dan krijg je daarvoor niet alleen een hoogkwalitatieve service en kennis van jouw situatie, maar ook proactiviteit en continuïteit in de plaats. We denken met je mee en brengen je snel op de hoogte van nieuwe sociaaljuridische wetgeving en wetsontwerpen.

Veel meer dan payroll alleen

De dienstverlening van ons sociaal secretariaat stopt trouwens niet bij administratie en de uitbetaling van lonen. Heb je een specifieke vraag of wil je aftoetsen of je wel de juiste beslissing neemt? Met al je vragen kun je bij je vaste payrollconsulent terecht. Indien nodig zal hij of zij contact opnemen met onze juridische experts.

Extra hulp nodig? Of net meer zelf doen?

Hoe we samenwerken, bepaal je helemaal zelf. Je kunt uiteraard aan de slag gaan met onze tijdsregistratie-, payroll- en andere tools op maat van je organisatie. Maar (een aantal) administratieve taken uit handen geven – tijdelijk of structureel – is eveneens een optie. Van het opmaken van contracten over vakantiegeld berekenen tot het beheer van je wagenpark: het kan allemaal. Als dat voor jou handig is, werken we zelfs bij jou op kantoor.

Ook internationaal

Heeft je bedrijf medewerkers in het buitenland? Dan ken je ongetwijfeld de veelheid aan lokale wetten en regelgevingen, en de bijbehorende lokale payrolloplossingen. SD Worx helpt je bij de opvolging van je internationale tewerkstelling, waar ook ter wereld. Zo heb je één payrollpartner die toch vertrouwd is met het reilen en zeilen in de verschillende landen waarin je actief bent.

Onze oplossingen

Ook voor jouw sector

Case

Ice-Watch en SD Worx: een jaar samenwerking in 3 minuten

Begin 2016 koos Ice-Watch voor SD Worx als sociaal secretariaat. Daarmee tekende het bedrijf voor een vlekkeloze payroll en een personeelsadministratie die 100% conform de wetgeving is. Maar ook voor de garantie om juist te anticiperen op sociaaljuridische wijzigingen en het maximum te halen uit nieuwe maatregelen. We brengen in 3 minuten het verhaal van een jaar samenwerking, start de klok.

Sinds Ice-Watch voor SD Worx koos als sociaal secretariaat kan de kmo zich opnieuw concentreren op haar hr-uitdagingen.

Lees meer
Bij SD Worx kreeg ik antwoorden die ik nergens anders vond. De payrollconsulenten hebben een verregaande sociaaljuridische expertise.
ice watch
Caroline Desait Hr-verantwoordelijke Ice-Watch