retail

Retail

Werk aan de winkel op personeelsvlak? SD Worx helpt mee!

Hoewel de retailsector erg divers is, zijn de uitdagingen op personeelsvlak gelijklopend. De verzuimcijfers liggen hoog, niet alle leidinggevenden hebben managementervaring en het verloop is vaak groot. Een combinatie die veel van uw HR-afdeling eist. Hoe gaat u een duurzame relatie aan met medewerkers die wel het beste van zichzelf geven?

SD Worx komt u graag te hulp. We kennen uw sector door en door en kunnen u optimaal ondersteunen. In uw loonprocessen (payroll) en op sociaal-juridisch vlak (Tax & Legal). Maar we helpen u ook om uw globale personeelsbeleid strategisch bij te sturen (HR).

Contacteer ons

retail

Blij u (goed) te kennen

Dé meerwaarde van SD Worx voor de retailsector? Kort en krachtig: we kénnen u.

  • Als marktleider verzamelen we veel gedetailleerde cijfers over de HR-kernprocessen in de retailsector. Dankzij die informatie kunnen we ons aanbod afstemmen op uw behoeften, en u krijgt een waaier aan strategische benchmarkinfo ter beschikking.
  • Omdat we weten wat er leeft in retail, spreken we uw taal. U krijgt concrete oplossingen die aansluiten bij de dagelijkse werking van uw winkel(s). We helpen u niet om het ‘leadership’ te versterken, nee, we leren uw winkelmanagers hoe ze hun medewerkers beter kunnen aansturen.
  • De kracht van het getal werkt in uw voordeel. Aangezien onze medewerkers een brede waaier aan uiteenlopende retailklanten ondersteunen, bouwen ze heel veel kennis op. Naast uw vaste contactpersoon wordt u geholpen door experts op het vlak van payroll, Tax & Legal en HR.