internationale tewerkstelling

Internationaal tewerkstellen

De wereld wordt steeds kleiner en internationale activiteiten zijn vaak een opportuniteit voor heel wat bedrijven. Een buitenlands avontuur brengt wel enkele uitdagingen met zich mee op vlak van tewerkstelling: een detachering, tewerkstelling van een buitenlander in België, de opening van een vertegenwoordiging in een exportmarkt…
internationale tewerkstelling

Efficiƫnt en juridisch waterdicht

Hoe zit het met payroll en fiscale bijdragen als een van je medewerkers naar het buitenland trekt? Of omgekeerd: wanneer je een buitenlander aan boord haalt om een functie te vervullen in eigen land?

Wat het concrete scenario ook is, onze consultants weten raad. Op SD Worx kun je rekenen om je internationale tewerkstelling efficiënt en juridisch waterdicht te organiseren. Van advies rond wetgeving over de regeling van arbeidskaarten tot de effectieve opstart van een buitenlandse payroll: onze experts staan je met raad en daad bij en nemen je heel wat administratieve rompslomp uit handen.

Onze oplossingen

Tax & Payroll Integrated (TPI): vereenvoudig de payroll van expats

Meer Info

Gerelateerde opleidingen

Opleiding internationale tewerkstelling

Internationale tewerkstelling in al haar dimensies | 2 dagen

Kijkt jouw bedrijf verder dan de landsgrenzen? Dan is dat geen uitzondering. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met internationale tewerkstelling. Een medewerker van je bedrijf wordt uitgezonden voor een project in een ander land. Of een niet-Belg neemt een knelpuntfunctie op in jouw bedrijf. Of misschien opent je bedrijf steeds meer vestigingen ... ook in het buitenland.

Lees meer

Salary Split | 1 dag

Deze praktijkdag brengt je op de hoogte van de mogelijkheden, en de voor- en nadelen die salary split biedt. We overdonderen je niet met theorie, maar wijzen wel op spelregels die essentieel zijn voor een correcte toepassing van de split payroll.

Lees meer
Meer opleidingen

Gerelateerde artikels

Blog
brexit sociale zekerheid

Wat is de impact van een no-deal-brexit op de sociale zekerheid?

12 april 2019

Wat betekent de brexit voor het recht op sociale zekerheid van Britse burgers die in EU-landen werken en vice versa? Kunnen deze cross-Channelwerknemers bijvoorbeeld nog rekenen op een basispensioen in het VK en omgekeerd als ze terugkeren naar hun land van origine?

Lees meer

Blog
Waarom internationale providers onmisbaar zijn voor moderne payroll

Waarom internationale providers onmisbaar zijn voor moderne payroll

3 april 2019

De bedrijfswereld van vandaag wordt steeds internationaler. Technologische ontwikkelingen maken het organisaties veel makkelijker om in meerdere regio's – of zelfs wereldwijd – actief te zijn. Maar tegelijk worstelen veel bedrijven ermee om hun loonadministratie efficiënt te beheren.

Lees meer

Blog
brexit

Hr voorbereiden op brexit: hoe begin je eraan?

21 februari 2019

De klok tikt … op 29 maart verlaat het Verenigd Koninkrijk (wellicht) de Europese Unie. Ondanks de onzekerheid beginnen hr- en payrollteams het best nu al met de voorbereidingen om de brexit vlot te doorstaan. Dankzij grondige contingency planning kun je je snel aanpassen aan de veranderende situatie.

Lees meer