internationale tewerkstelling

Internationaal tewerkstellen

De wereld wordt steeds kleiner en internationale activiteiten zijn vaak een opportuniteit voor heel wat bedrijven. Een buitenlands avontuur brengt wel enkele uitdagingen met zich mee op vlak van tewerkstelling: een detachering, tewerkstelling van een buitenlander in België, de opening van een vertegenwoordiging in een exportmarkt…

Boek nu volledig vrijblijvend een gratis intake bij een van onze experts internationale tewerkstelling om je uitdagingen te bespreken en ontdek hoe we je daarbij kunnen helpen.

Ik wil een gratis gesprek met een consultant

SD Worx ondersteunt je van a tot z

Efficiënt en juridisch waterdicht

Hoe zit het met payroll en fiscale bijdragen als een van je medewerkers naar het buitenland trekt? Of omgekeerd: wanneer je een buitenlander aan boord haalt om een functie te vervullen in eigen land?

Wat het concrete scenario ook is, onze consultants weten raad. Op SD Worx kun je rekenen om je internationale tewerkstelling efficiënt en juridisch waterdicht te organiseren. Van advies rond wetgeving over de regeling van arbeidskaarten tot de effectieve opstart van een buitenlandse payroll: onze experts staan je met raad en daad bij en nemen je heel wat administratieve rompslomp uit handen.

Ik wil een gratis gesprek met een consultant

Onze oplossingen

My International Employment: vereenvoudig de payroll van expats en salary splits

Meer Info

Gerelateerde opleidingen

Opleiding internationale tewerkstelling

Internationale tewerkstelling in al haar dimensies | 2 dagen

Kijkt jouw bedrijf verder dan de landsgrenzen? Dan is dat geen uitzondering. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met internationale tewerkstelling. Een medewerker van je bedrijf wordt uitgezonden voor een project in een ander land. Of een niet-Belg neemt een knelpuntfunctie op in jouw bedrijf. Of misschien opent je bedrijf steeds meer vestigingen ... ook in het buitenland.

Lees meer

Salary Split | 1 dag

Deze praktijkdag brengt je op de hoogte van de mogelijkheden, en de voor- en nadelen die salary split biedt. We overdonderen je niet met theorie, maar wijzen wel op spelregels die essentieel zijn voor een correcte toepassing van de split payroll.

Lees meer
Meer opleidingen

Case Geïntegreerde internationale payroll: hoe Orange de loonberekening van lokale medewerkers en expats stroomlijnt

Sinds de overname door Orange werd Mobistar een internationale telefonie-operator. Hierdoor trok het bedrijf werknemers aan uit meer dan 46 landen. Zij genieten een speciaal belastingstelsel. Nathalie Villers, HR Legal Advisor van Orange Belgium: “Het beheer van de payroll van expats kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Als er vijftig expats zijn, ben je eigenlijk bezig met evenveel verschillende loonberekeningen. Met de toepassing My International Employment behoort dit voorgoed tot het verleden.”


Lees meer
De loongegevens van alle medewerkers worden ingevoerd in één systeem. Hierdoor winnen we tijd en efficiëntie. Nathalie Villers HR Legal Advisor Orange Belgium

Gerelateerde artikels

Blog
points d’attention occupation internationale

Cruciale aandachtspunten bij internationale tewerkstelling

4 juni 2019

De wereld wordt één groot dorp. Maar voor tewerkstelling blijven landsgrenzen een duidelijke lijn trekken. Werf je een buitenlandse kracht aan of stuur je een Belgische werknemer naar het buitenland – zelfs al is dat maar voor een uur – dan moet je je vooraf goed informeren.

Lees meer

Blog
internationale payroll provider SD Worx

Werken met een internationale payrollprovider: 3 voordelen

24 juli 2018

Of je nu honderden medewerkers hebt in het buitenland of slechts een handvol, internationale payroll is een uitdaging. In elk land gelden andere regels voor de loonadministratie. Om met die complexiteit om te gaan, heb je tijd en mankracht nodig. Middelen die je beter kunt investeren in groei en innovatie. Door een beroep te doen op een internationale payrollprovider, geniet je daarentegen van 3 belangrijke voordelen.

Lees meer

Blog
brexit sociale zekerheid

Wat is de impact van een no-deal-brexit op de sociale zekerheid?

23 oktober 2019

Werkgevers riskeren toptalent te verliezen als de brexit de pensioenen en andere rechten op sociale zekerheid aantast. Dit is slechts een van de vele issues waar werkgevers zich op moeten voorbereiden met het vertrek van het VK uit de EU in het vooruitzicht.

Lees meer