horeca

Horeca

Inspiratie of ondersteuning voor al je hr-kwesties

Als horeca-uitbater heb je de handen vol met het runnen van je zaak. Maar daarnaast moet je veel praktische beslommeringen georganiseerd krijgen. Het is dan ook geen toeval dat de sector veel faillissementen kent. Met de juiste ondersteuning kun je je focussen op wat echt telt: tevreden klanten, die terugkomen, of reclame maken voor je zaak.

Contacteer ons

Ons team staat voor je klaar

Op basis van onze uitgebreide ervaring in hr, payroll en sociaaljuridische wetgeving maakt SD Worx je het leven een pak eenvoudiger. Onze payrollconsulenten gidsen je vlot doorheen de administratieve molen van je loonberekeningen. Daarnaast staan onze juristen je bij met raad en daad. En om jepersoneelsbeleid te helpen ondersteunen kun je een beroep doen op onze consultants.

Een netwerk van partners

We gaan graag nog een stap verder en willen je zo goed mogelijk bijstaan zodat je zaak verder kan groeien en professionaliseren. Daarvoor werken we samen met partners met specifieke expertise op maat van de horeca: Growzer (online platform voor aankoopbeheer, voorraadcontrole en foodcostberekening), onlinewerkrooster.be (personeels- en tijdsplanningstool en automatische dimona-aangifte) en Horeca Partners (werving en selectie van hogere horecaprofielen, overnamebegeleiding en haalbaarheidsstudies).

Gerelateerde artikels

Blog
Horeca

Personeel motiveren: 5 vuistregels voor je horecazaak

9 januari 2018

Als horeca-uitbater wil je maar één ding: tevreden klanten die graag terugkeren naar je zaak of er reclame voor maken binnen hun vriendenkring. Maar klantentevredenheid is het samenspel van vele ingrediënten, waaronder gemotiveerde medewerkers. Met deze 5 vuistregels stroomlijn je het personeelsbeleid in je horecazaak:

Blog
horeca feestdagen

Hogere loonkosten op feestdagen: dit moet je weten

6 december 2018

Bij een feestdag sta je als horeca-uitbater soms voor een moeilijke keuze: open ik mijn zaak of hou ik de deuren gesloten? Feestdagen brengen immers een hogere loonkost met zich mee. Wij brengen de verschillende aandachtspunten in kaart, zodat jij doordacht de knoop kunt doorhakken.

Blog
horeca externe preventiedienst partner ongevallen vermijden

De externe preventiedienst: geen controleur, maar coach

30 augustus 2018

Als horeca-uitbater heb je je handen meer dan vol. Reden te meer dus om andere partijen, zoals de verplichte externe preventiedienst, slim in te schakelen. Je preventieadviseur is namelijk je uitgelezen partner en coach om veilige werkomstandigheden te creëren en je medewerkers gezond en energiek te houden. Bovendien hoef je hier geen extra kosten voor te maken, want in je verplichte jaarlijkse bijdrage zitten flink wat diensten vervat. Je preventiedienst kan je op verschillende manieren ondersteunen: