horeca

Horeca

Inspiratie of ondersteuning voor al je hr-kwesties

Als horeca-uitbater heb je de handen vol met het runnen van je zaak. Maar daarnaast moet je veel praktische beslommeringen georganiseerd krijgen. Het is dan ook geen toeval dat de sector veel faillissementen kent. Met de juiste ondersteuning kun je je focussen op wat echt telt: tevreden klanten, die terugkomen, of reclame maken voor je zaak.

Contacteer ons

Ons team staat voor je klaar

Op basis van onze uitgebreide ervaring in hr, payroll en sociaaljuridische wetgeving maakt SD Worx je het leven een pak eenvoudiger. Onze payrollconsulenten gidsen je vlot doorheen de administratieve molen van je loonberekeningen. Daarnaast staan onze juristen je bij met raad en daad. En om jepersoneelsbeleid te helpen ondersteunen kun je een beroep doen op onze consultants.

Een netwerk van partners

We gaan graag nog een stap verder en willen je zo goed mogelijk bijstaan zodat je zaak verder kan groeien en professionaliseren. Daarvoor werken we samen met partners met specifieke expertise op maat van de horeca: Growzer (online platform voor aankoopbeheer, voorraadcontrole en foodcostberekening), onlinewerkrooster.be (personeels- en tijdsplanningstool en automatische dimona-aangifte) en Horeca Partners (werving en selectie van hogere horecaprofielen, overnamebegeleiding en haalbaarheidsstudies).

Gerelateerde artikels

Blog
horeca

Inspectie in je zaak? Deze 4 klassiekers bekijken ze gegarandeerd

16 mei 2019

Dat je vroeg of laat een controleur van een sociale inspectiedienst over de vloer krijgt in je horecazaak, daar mag je donder op zeggen. En zelfs al is het bezoek aangekondigd, zo’n controle zorgt altijd voor gespannen zenuwen. Wil je niet voor onaangename verrassingen staan? Hou dan zeker deze vier zaken op orde, want inspecteurs pluizen ze steevast uit.

Blog
horeca feestdagen

Hogere loonkosten op feestdagen: dit moet je weten

6 december 2018

Bij een feestdag sta je als horeca-uitbater soms voor een moeilijke keuze: open ik mijn zaak of hou ik de deuren gesloten? Feestdagen brengen immers een hogere loonkost met zich mee. Wij brengen de verschillende aandachtspunten in kaart, zodat jij doordacht de knoop kunt doorhakken.

Blog
horeca student

Jobstudenten tewerkstellen in de horeca: dit zijn de voorwaarden

24 oktober 2018

De horeca is voor studenten een populaire sector om wat bij te verdienen. Vaak worden echter dezelfde vragen gesteld: mag mijn jobstudent nog blijven werken als hij afgestudeerd is? En wat zijn de gevolgen als mijn jobstudent te veel werkt? We zetten de spelregels op een rij: