automation

Automatisatie en integratie van systemen

Met onze gebruiksvriendelijke toepassingen bereken je je lonen, centraliseer je je personeelsgegevens, registreer je gewerkte uren en volg je afwezigheden op. Het voordeel hiervan: door al deze recurrente taken te automatiseren, verminder je de kans op fouten en win je tijd om te investeren in je strategische hr-beleid.

Uitgebreide mogelijkheden

Al onze systemen draaien in de cloud en we knippen ze op maat van je organisatie. Bovendien bevatten ze tal van rapporteringsmogelijkheden en zijn ze naadloos te integreren met je software voor werving en selectie, boekhoudpakket, facilitymanagementsoftware, HCM- en ERP-pakketten enzovoort. Jij beslist hoe je tewerk gaat met onze systemen: of je besteedt taken uit aan onze specialisten, of je gaat er zelf mee aan de slag.

Steeds sneller, beter, efficiënter

Onze oplossingen gaan veel verder dan de digitalisering van bestaande hr-processen. We houden de processen zelf ook tegen het licht, waarbij we waken over de juiste balans tussen automatisering en gepersonaliseerde dienstverlening. En we houden zowel de voordelen voor je organisatie in het algemeen als de gebruikservaring van elke individuele medewerker in het achterhoofd.

Onze oplossingen

Internationale Core HR

Vereenvoudig je internationaal HR-management met SD Worx People

Meer info

Multi-country Core HR

Gerelateerde artikels

Blog
blockchain hr rekrutering screening cv

Blockchain in hr: handige leugendetector bij rekrutering

27 september 2018

Wist je dat ongeveer drie kwart van de Belgische werkgevers al kandidaten heeft geweigerd door grote of kleine inconsistenties op hun cv? Onderzoek van Robert Half uit 2017 wees dat uit. Maar voor hr-medewerkers blijft het een huzarenstuk om bijvoorbeeld werkervaring en verantwoordelijkheden na te gaan via referenties. Blockchain kan hiervoor een uitweg bieden.

Lees meer

Blog

Personeelskosten budgetteren: volstaat Excel of ga je voor een geijkte tool?

8 mei 2019

Je personeel tijdig en correct uitbetalen vertrouw je toe aan je sociaal secretariaat. Maar voor het zover is, moet jij wel de nodige budgetten voorzien. En die variëren van jaar tot jaar: stijgende anciënniteit, extralegale bonussen, kosten bij langdurige afwezigheid enzovoort. Het nauwkeurig becijferen van je personeelsbudget is een huzarentaak in een steeds complexer hr-landschap. Berekend te werk gaan is dan ook de boodschap.

Lees meer

Blog
digitalisering numérisation digimeter tools outils

Digitalisering op het werk: voorkom de schadelijke gevolgen

25 januari 2018

Dat digitale toepassingen voordelen bieden, staat niet ter discussie. Maar te veel organisaties lanceren te pas en te onpas tools zonder stil te staan bij welke impact dit heeft voor werknemers, en of die er echt beter van worden. Business Unit Manager People & Digital Transformation Frederik Somers geeft zijn kijk op hoe bedrijven actie kunnen ondernemen om die schadelijke gevolgen te voorkomen.

Lees meer