automation

Automatisatie en integratie van systemen

Met onze gebruiksvriendelijke toepassingen bereken je je lonen, centraliseer je je personeelsgegevens, registreer je gewerkte uren en volg je afwezigheden op. Het voordeel hiervan: door al deze recurrente taken te automatiseren, verminder je de kans op fouten en win je tijd om te investeren in je strategische hr-beleid.

Uitgebreide mogelijkheden

Al onze systemen draaien in de cloud en we knippen ze op maat van je organisatie. Bovendien bevatten ze tal van rapporteringsmogelijkheden en zijn ze naadloos te integreren met je software voor werving en selectie, boekhoudpakket, facilitymanagementsoftware, HCM- en ERP-pakketten enzovoort. Jij beslist hoe je tewerk gaat met onze systemen: of je besteedt taken uit aan onze specialisten, of je gaat er zelf mee aan de slag.

Steeds sneller, beter, efficiënter

Onze oplossingen gaan veel verder dan de digitalisering van bestaande hr-processen. We houden de processen zelf ook tegen het licht, waarbij we waken over de juiste balans tussen automatisering en gepersonaliseerde dienstverlening. En we houden zowel de voordelen voor je organisatie in het algemeen als de gebruikservaring van elke individuele medewerker in het achterhoofd.

Onze oplossingen

Proxy Payroll: loonadministratie zonder zorgen voor je kmo

Meer Info

eBlox-suite: de meest uitgebreide standaardoplossing op de markt voor geïntegreerde payroll en hr-processen

Meer Info

X-Tend 365: payroll geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365

Meer Info

SAP optimaliseert je payroll

Meer Info

Protime: tijdregistratie voor efficiënte personeelsplanning en geoptimaliseerde hr-processen

Meer Info

Gerelateerde opleidingen

automatisering integratie opleidingen

Stap I: De essentie van Human Resources Management (HRM) | 2 dagen

Duurzaam personeelsbeleid begint bij een grondige notie van Human Resources Management of HRM. Deze tweedaagse opleiding 'De essentie van Human Resources Management (HRM)' is een onmisbare introductie in het hr-landschap. Je maakt kennis met de verschillende hr-werkterreinen en -instrumenten en hun onderlinge samenhang.

Lees meer

Stap III: Van hr-rapportering naar HR analytics: HR intelligence | 2 dagen

Deze opleiding biedt je een aantal theoretische inzichten en geeft je tips om valkuilen te vermijden bij het bepalen, berekenen en analyseren van relevante ken- en stuurgetallen.

Lees meer

Gerelateerde artikels

Blog
blockchain hr rekrutering screening cv

Blockchain in hr: handige leugendetector bij rekrutering

27 september 2018

Wist je dat ongeveer drie kwart van de Belgische werkgevers al kandidaten heeft geweigerd door grote of kleine inconsistenties op hun cv? Onderzoek van Robert Half uit 2017 wees dat uit. Maar voor hr-medewerkers blijft het een huzarenstuk om bijvoorbeeld werkervaring en verantwoordelijkheden na te gaan via referenties. Blockchain kan hiervoor een uitweg bieden.

Lees meer

Blog
eBlox HR digitalisering HR-beleid

“Handige digitale toolbox om gefaseerd het hr-beleid te optimaliseren”

29 mei 2018

Excelfabrieken. Zo vat HR Manager Lies Hooghe de opvolging van het opleidingsproces tot 2017 bij het Leuvense Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart samen. De iets langere versie vermeldt ook nog veel documenten, mailverkeer en manuele registraties. Vandaag automatiseert eBlox HR gradueel het hele traject. En dit is nog maar het begin: “Met deze tool kunnen we stapsgewijs ons hele hr-beleid digitaliseren.”

Lees meer

Blog
digitalisering numérisation digimeter tools outils

Digitalisering op het werk: voorkom de schadelijke gevolgen

25 januari 2018

Dat digitale toepassingen voordelen bieden, staat niet ter discussie. Maar te veel organisaties lanceren te pas en te onpas tools zonder stil te staan bij welke impact dit heeft voor werknemers, en of die er echt beter van worden. Business Unit Manager People & Digital Transformation Frederik Somers geeft zijn kijk op hoe bedrijven actie kunnen ondernemen om die schadelijke gevolgen te voorkomen.

Lees meer