HR - Doe uw medewerkers uitblinken

Sterke organisaties worden gedragen door sterke medewerkers. Maar is uw onderneming ook een aangename werkgever? SD Worx helpt u om de ‘zachte’ hr-processen perfect te beheren. We vertrekken vanuit de sterktes van uw individuele medewerkers en helpen u hun talent en engagement te versterken.

Reward

Een doordacht loonbeleid zorgt er niet alleen voor dat medewerkers marktconform worden verloond, maar omvat nog veel meer aspecten. De Reward-specialisten van SD Worx helpen u om uw verloningsbeleid op punt te stellen.Meer over Reward

HR Software

Softwareoplossingen kunnen substantieel uw rendement en uw kwaliteit verbeteren. Omdat u ze doorgaans voor een langere periode gebruikt, wilt u de juiste keuze maken. SD Worx heeft een breed gamma aan hr-software in huis, afgestemd op uw organisatie.

Meer over HR Software

HR Analytics

SD Worx helpt organisaties om hun data optimaal aan te wenden om HR-beleidsbeslissingen te nemen die het verschil voor uw organisatie maken.Meer over HR Analytics

Staffing

Wij brengen sterke medewerkers en ambitieuze organisaties samen. Als gemotiveerde kandidaat vindt u via SD Worx dé positie die uw loopbaan kleurt; als ondernemer haalt u talent binnen dat uw bedrijf versterkt.

Meer over Staffing

Opleidingen

We delen onze HR-kennis graag met uw medewerkers.Ontdek onze opleidingen