Core HR

Krijg een duidelijk zicht op je hele hr-ecosysteem én de volledige carrière van je werknemers, bied hen selfservicemogelijkheden via mobiele toepassingen, en verlos je team van repetitieve taken.

Contacteer ons

Het kloppende hart van al je hr-processen

Onze digitale wereld vraagt om een centraal beheer van alle gegevens en documenten over je personeel en de relatie met jou als werkgever. Dat is de enige manier om ze toegankelijk te maken voor al je hr- systemen, je hr-afdeling, lijnmanagers en medewerkers. De integratie van je volledige hr-ecosysteem, en een koppeling met oa. je boekhoudpakket of je ERP-systeem maken dit mogelijk.

Centraal beheer van gegevens

Door al je payroll- en hr-systemen te koppelen, verzamel je waardevolle data over kosten, productiviteit, talent en de volledige employee lifecycle. Uiteraard moet je gekozen oplossing voor datamanagement afgestemd zijn op de grootte van je bedrijf, je volledige hr-ecosysteem en je lokale en internationale behoeften.
SD Worx is prima geplaatst om je hierin te adviseren. We kunnen zowel eigen als systemen van partners opnemen. Ook voor advies over hr-rapportering en analyse ben je bij onze experts aan het juiste adres.

Core HR

Core HR

Beheer van hr-documenten

Cv's, contracten, loonbrieven, benefit statements, performance reviews, policy’s … Medewerkers en managers verwachten onmiddellijke toegang tot die informatie: veilig, vanaf elk apparaat en op elk moment. Met een gecentraliseerd beheer van hr-documenten deel je algemene documenten zoals policy’s met alle medewerkers, terwijl de toegang tot vertrouwelijke documenten als e-loonbrieven en personeelsdossiers toch gewaarborgd blijft. Bovendien kun je snel zoeken in de informatie. Wij maken onze platformen op maat van jouw organisatiebehoeften.

Automatisatie en integratie van systemen

Met onze toepassingen bereken je je lonen, centraliseer je je personeelsgegevens, registreer je gewerkte uren, volg je afwezigheden op enz. Door  al deze recurrente taken te automatiseren en te integreren, verminder je de kans op fouten en win je tijd om te investeren in je strategische hr-beleid. Dit vergt een sterke technologische basis met lokale en internationale Core HR-expertise. Onze technologieconsultants adviseren je bij de architectuur, implementatie en integratie van je volledige hr-ecosysteem, voor grote en kleinere ondernemingen. Ook de processen zelf kunnen we optimaliseren.

Core HR

Controle over de volledige loopbaan van je medewerkers

eBlox-suite

De meest uitgebreide oplossing voor geïntegreerde payroll- & hr-processen

Lees meer

X-tend 365

Payroll geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365

Lees meer

SAP SuccessFactors

Adessa (een SD Worx bedrijf) staat in voor een persoonlijk begeleidings- en implementatietraject

Lees meer

Internationale core HR

Internationaal HR-management vereenvoudigd

Lees meer

Mysdworx app

Verbeter je werknemerservaring in een digitale wereld

Lees meer

Automatiseer recurrente taken en verminder het risico op fouten

Onboarding

Leg de juiste basis voor betrokkenheid, productiviteit en loyaliteit.

Lees meer

Afwezigheden

Maak dit volledig geautomatiseerd, transparant en zonder papier

Lees meer

Reis- en onkosten

Automatiseer je proces, voor meer controle en snelle terugbetaling

Lees meer

Waarom SD Worx?

Asset library

Slechts 1 basis voor al je gegevens

Guidelines

In overeenstemming met AVG of GDPR

Cloud

Al onze eigen systemen draaien in de cloud en we knippen ze op maat van je organisatie.

Payroll

Integratie met bestaande oplossingen voor payroll, tijdsregistratie, assetmanagement, boekhouding enz., met HCM- en ERP-pakketten.

Smartphone

Selfservice en mobiele toepassingen voor werknemers en lijnmanagement

Doc

Uitgebreide rapporteringsmogelijkheden.