Customer Cases

Efficiënte hr-processen: de gedeelde missie van Total en SD Worx

Met 68 tankstation-shops verspreid over heel België vormen de hr-processen bij Total Belgium – Servauto een complexe klus. “Vooral de onboarding slorpte heel wat tijd op: tot voor kort verliep die via een eindeloze stroom van mails”, getuigt hr-manager Dimitri Pevenage. “eBlox OnSite maakte daar komaf mee: de administratielast halveerde, terwijl de kwaliteit een flinke boost kreeg.”

THEO Technologies doorbreekt opbod om talent met verloningspakket op maat

Het Leuvense THEO Technologies groeit als kool en is vooral op zoek naar R&D-profielen. Om het beste ingenieurstalent binnen te halen én te behouden, zocht het hr-team naar een manier om het verschil te maken met de concurrentie die in dezelfde talentvijver vist. THEO Technologies counterde het verloningsopbod – waarbij het voordelenpakket klassiek rond de bedrijfswagen draait – met een loon en een flexibel verloningspakket op maat geknipt van elke individuele medewerker.

Sociale verkiezingen: zo pakt Vopak het aan

De organisatie van de sociale verkiezingen is vaak een huzarenstuk. Tankterminaloperator Vopak riep de expertise in van SD Worx en getuigt in een korte video.

Kledinggroep s.Oliver: juridische support voor Nederlands hr-team

s.Oliver stuurt zijn hr-beleid voor België en Nederland aan vanuit het Nederlandse Maastricht. Zo’n 10 jaar geleden ging dat hr-team met SD Worx in zee voor de payroll van het Belgische personeelsbestand. Maar daarbovenop hadden ze nood aan sociaal- en fiscaaljuridisch advies. De juridische ondersteuning van SD Worx Tax & Legal bleek de geknipte formule.

"Handige digitale toolbox om gefaseerd het hr-beleid te optimaliseren"

Excelfabrieken. Zo vat HR Manager Lies Hooghe de opvolging van het opleidingsproces tot 2017 bij het Leuvense Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart samen. De iets langere versie vermeldt ook nog veel documenten, mailverkeer en manuele registraties. Vandaag automatiseert eBlox HR gradueel het hele traject. En dit is nog maar het begin: “Met deze tool kunnen we stapsgewijs ons hele hr-beleid digitaliseren.”