Meerwaarde voor u en uw klanten met de hulp van SD Worx

Als boekhouder of accountant bent u een belangrijke vertrouwenspersoon voor uw klanten. Met de ondersteuning van SD Worx kunt u uw onmisbare dienstverlening nog versterken.

Kies voor een persoonlijke opvolging

Als boekhouder of accountant begeleidt u uw klanten van dichtbij. Bij SD Worx krijgt u zelf ook een toegewijde service.

  • Op het gratis portaal Accdesk vindt u op een gebruiksvriendelijke en veilige manier een schat aan informatie en tools terug.
  • Alle boekhoudkundige informatie van uw klanten is steeds beschikbaar in de gratis toepassing boekhouddocumenten. U kan bij uw vaste Adviseur Partners terecht voor advies op maat. Hij of zij is uw kompas die u de geknipte persoon aanwijst om u of uw klanten de beste oplossing te bieden.
  • U blijft op de hoogte van de juridische actualiteit dankzij onze nieuwsbrieven en dossiers. Zo kan u uw klanten adviseren bij hun personeelsbeleid met kennis van zaken. 
  • Onze HR-experts vertalen onze HR-onderzoeken naar pragmatische concepten waarmee u uw klanten kan ondersteunen.
  • Uw klanten kunnen terecht bij hun vaste payrollconsulent voor praktisch advies. Hij of zij zorgt voor een correcte en stipte loonverwerking. Een zorg minder voor u en uw klanten dus.

Uw zelfstandige klanten en de bedrijfsleiders van uw klanten in goede handen

Wenst een zaakvoerder of zelfstandige een bezoldiging op te nemen uit zijn vennootschap? SD Worx heeft een unieke tool ontwikkeld waarmee u de bezoldiging van bedrijfsleiders snel en eenvoudig kunt simuleren én beheren: de Bedrijfsleidersservice.

Bezoldiging bedrijfsleiders in één handige tool – Probeer het gratis

SD Worx zorgt voor de tijdige en correcte aangifte van de bedrijfsvoorheffing, en werkt hiervoor nauw samen met Xerius Sociaal Verzekeringsfonds. Xerius biedt de laagste beheerkosten in de markt, een maximale dienstverlening en een efficiënte aanpak (onderstreept door een ISO 9001-kwaliteitslabel).

Xerius wisselt de gegevens van de sociale bijdrage vlot met ons uit, met een vlotte berekening van de bedrijfsvoorheffing als resultaat. Overigens worden voor klanten aangesloten bij Xerius de sociale bijdragen (en aanpassingen) meteen verwerkt in de Bedrijfsleidersservice!

Integrale ondersteuning voor het personeelsbeleid van uw klant

Uw klant heeft medewerkers in dienst of wil starten met personeel? Dan kan hij bij SD Worx terecht voor een integrale ondersteuning op het vlak van tewerkstelling en personeelsbeleid.

We bieden een ideale begeleiding aan startende werkgevers, kmo’s en grote ondernemingen. Als u uw klant aansluit bij het sociaal secretariaat van SD Worx, biedt u hem dus een sterke service aan. En we nemen we u heel wat werk uit handen.