1. Home>

The Big Yes – wij zoeken Yes mensen!

Een boeiende carrière in HR en Payroll

Klaar voor jouw nieuwe carrière bij SD Worx? Beeld je alvast dat eurforische moment in wanneer je door die eerste ronde raakt. Dat yihaaa!-gevoel na het verlossende bericht: “Jij bent door naar de volgende ronde”. En die adrenalinekick als je te horen krijgt dat jij mag starten.

Dát gevoel noemen we bij SD Worx The Big Yes! En misschien maak jij het binnenkort wel mee. Want SD Worx is op zoek naar nieuwe salarisadministrateurs en payroll collega’s: of je nu al enkele jaren ervaring hebt, net bent afgestudeerd of als je een carrièreswitch wilt maken, bij ons ben je aan het juiste adres! Na een eerste telefonisch gesprek word je misschien uitgenodigd voor een speeddate met een van onze experten.

Yes ik wil me aanmelden
The Big Yes

Deze collega’s gingen je voor

Yes! Het is eindelijk zover.

Bij SD Worx zetten we er al lang op in om net startende HR-professionals de kans te geven om gedurende een paar maanden zich in te werken in de HR-job van hun dromen. Op basis van die ervaring hebben we het prachtige project The Big Yes op poten gezet. Aangezien je als starter of carrièreswitcher soms erg moeilijk het bos door de bomen ziet en bovendien nog veel te leren hebt, proberen we in dit project jullie de kans te geven om jezelf eerst een half jaar in te werken en te leren alvorens je vast van start gaat. Je start in een spannende driedaagse in de Ardennen waar je kan netwerken met de vele andere kandidaten. Na de Masterclass vol van kennismakingen en interessante workshops is het moment eindelijk daar. Jouw kans om te proeven van wat de wondere wereld van payroll jou te bieden heeft. Ten slotte mag je na een succesvol traject starten in de job van jouw dromen.

Dus waarop wacht je nog? The future is in your hands!

  Meer info over The Big Yes!
  The Big Yes

  Zijn wij een match?

  SD Worx is dé internationale HR-partner voor kleine, middelgrote, grote organisaties en werkzoekenden. Wat we doen? Bedrijven helpen bij het hele werknemerstraject: van aanwerven tot uitbetalen, administratie regelen en talenten ontwikkelen.

  We zetten altijd ons beste beentje voor onze klanten. Door hun behoeften en eisen voorop te stellen, houden we hen op de hoogte. Toch managen we verwachtingen en zijn we niet bang om vragen te stellen. We luisteren echt en verplaatsen ons in de mensen die onze producten en diensten gebruiken. Door hun doelen echt te begrijpen, gebruiken we onze expertise om met passie en professionaliteit de beste kwaliteit te leveren. De klant op de eerste plaats zetten is een teamprestatie: we zijn allemaal verantwoordelijk en we hebben allemaal een rol te spelen.

  Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde klantgerichte focus heeft. Iemand die analytisch is en goed met cijfers kan werken. Iemand die verder kijkt dan de opdracht, maar kijkt naar de noden van de klant. Een echte teamspeler die weet dat je succes niet alleen behaald maar samen.

  Wij zijn op zoek naar een YES collega!

   Ja, ik registreer me voor The Big Yes!
   The Big Yes

   Wat als je al werkervaring hebt?

   The Big Yes! is bedoeld voor mensen die de wonderen van loonadministratie en payroll willen ontdekken. Of je nu vers uit de schoolbanken komt of een carrièreswitch wilt maken, bij ons kun je terecht. Heb je al ervaring met HR of payroll? Ook jij kan deel uitmaken van The Big Yes!

   Maar natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor andere functies die jou meer interesseren. Check gewoon onze openstaande vacatures. Of solliciteer spontaan, als je daar niets vindt.

    Meer info over hoe het is om te werken als een payroller bij SD Worx!