For life. For work.

Payroll & hr met het oog op jouw succes.

  1. Efficiënte en correcte payroll en personeelsadministratie
  2. Een aantrekkelijk verloningsbeleid, voor jou en je medewerkers
  3. Slim omgaan met je talent

Efficiënte en correcte payroll en personeelsadministratie

SD Worx is meer dan een sociaal secretariaat: we zijn een hr-partner die je de nodige tools en ondersteuning biedt voor een zorgeloze, efficiënte personeelsadministratie en loonverwerking.

Payroll, hr en personeelsadministratie, het zijn tijdrovende en complexe processen. Laat het over aan onze specialisten, zonder de controle te verliezen.

  • 4,4mln loonberekeningen per maand
  • +65.000 klanten
  • 4.100 HR-professionals

Een aantrekkelijk verloningsbeleid, voor jou en je medewerkers

Een doordacht loonbeleid draagt niet alleen bij tot de rendabiliteit van je bedrijf, maar stelt je ook in staat de juiste werknemers aan te trekken en ze aan je te binden.

Werknemers aantrekken en aan je bedrijf binden? Een aantrekkelijk loonpakket kan hen over de streep trekken. Werk samen met SD Worx een doordacht loonbeleid uit.

Slim omgaan met je talent

Een gemotiveerde medewerker op de juiste plaats zorgt voor groei in je bedrijf.

Haal het beste uit je medewerkers naar boven en zet hun inzet om in groei voor je bedrijf.

  • Slimme data voor jouw hr-strategie
  • Future Of Work ook voor jou

Startende werkgevers

Je wil je eerste werknemer(s) aanwerven? Of wil je een bezoldiging opnemen uit jouw vennootschap?

Lees meer

Boekhouders & accountants

Als boekhouder of accountant ben je een belangrijke vertrouwenspersoon voor jouw klanten. Met de ondersteuning van SD Worx kan je jouw onmisbare dienstverlening nog versterken.

Lees meer

In de kijker

Blog
burn-out

Langdurige afwezigheid: wat kun je doen?

1 februari 2018

Het aantal werknemers dat langdurig afwezig is, stijgt verder: liefst 12,3% van de werknemers in de Belgische privésector zat in 2018 tussen een maand en een jaar thuis wegens ziekte. In 2017 lag dat nog op 11,7%. Voorkomen is beter dan genezen, luidt het gezegde. Wat kun je dan precies doen om langdurig verzuim tot een minimum te beperken? En als een van je medewerkers toch uitvalt, hoe zorg je voor een zo vlot mogelijke terugkeer naar de werkvloer?

Lees meer

Blog
valkuilen ontslag

Medewerker ontslaan? Omzeil deze 5 courante valkuilen

6 september 2017

Een werknemer ontslaan is een gevoelige zaak en er hangt een serieus prijskaartje aan vast. Maar soms is er helaas geen andere uitweg. En dan is het voor beide partijen van belang dat de vele regels en verplichtingen nauwlettend worden gevolgd. Met deze checklist loodsen we je om 5 vaak voorkomende valkuilen:

Lees meer

Blog

In 4 stappen naar een forfaitaire kostenvergoeding volgens de regels

18 november 2019

Van parkeertickets in het kader van een bedrijfsbezoek tot de internetrekening voor thuiswerk: maken je medewerkers kosten in het kader van hun job, dan moet je die vergoeden. Een forfaitaire kostenvergoeding compenseert al deze uitgaven. Wil je een kostenvergoeding invoeren of je bestaande regeling op punt zetten? Dit stappenplan helpt je op weg.

Lees meerhome