Internationale IT-integratie

U hebt een globaal ERP-systeem opgezet voor HR over verschillende landen heen en zoekt aansluiting met lokale specialisten in loonberekening? U hebt vertakkingen in verschillende landen en zoekt naar een geïntegreerd systeem? U wil graag een uitgebreide en uniforme rapportering over verschillende landen heen?

Oplossingen

 • Internationale tewerkstelling

  Voor al uw vragen i.v.m. internationale tewerkstelling kan u bij SD Worx terecht: detachering naar het buitenland, HR-gevolgen van de oprichting van een buitenlandse vennootschap, salary split en expats.

 • Internationaal ondernemen

  U zoekt een pasklare oplossing voor uw vragen over internationaal tewerkstellen in al zijn facetten? We bieden u een vierluik op maat van uw onderneming: een contract, een financiële inschatting, een berekening en de implementatie in uw loonlijn.

 • Strategie

  Via een strategiekaart verduidelijkt u de meetbare, toegevoegde waarde van HR. U geeft HR de nodige autoriteit om op strategisch niveau de organisatiedoelstellingen mee te sturen en te bereiken.

 • Expats

  Voor alle uitdagingen in uw expat-dossiers kan u bij SD Worx terecht: we hebben een antwoord op al uw vragen over Reward, Legal, sociale zekerheid en Tax.

 • Salary split

  Voor al uw vragen rond salary split kan u bij SD Worx terecht. Met onze multidisciplinaire aanpak integreren we Tax, Legal, Payroll en Reward.

 • Change, evenwicht en duurzame resultaten

  SD Worx staat voor een gebalanceerde aanpak bij de begeleiding van uw veranderingstrajecten, met oog voor het proces en de mensen erachter.